Jakob Schjerven tilbake hos MediaCom: «Den nye stillingen er helt praktfull for en som meg!»

Publisert 17. november 2014

Etter nærmere to år som kommunikasjons direktør i TV3 får Jakob Schjerven rolle som direktør for kontaktpunkter og går inn i ledergruppen i MediaCom Vi jobber helhetlig og integrert med kontaktpunkter langs hele kundereisen og i dette arbeidet vil Jakob spille en sentral rolle, sier Ruben Søgaard.

Det er få andre i vår bransje som har tilsvarende kombinasjon av strategisk forståelse og kreativ tilnærming, og som også kan knuse tall hvis det er behov for det. Nå vil våre kunder kunne nyte godt av hans erfaring, som dekker de aller fleste sider av medie- og kommunikasjons bransjen.

Jakob Schjerven har det siste halvannet året vært kommunikasjons direktør for TV3, Viasat 4 og TV6 i MTG TV, og går nå tilbake til MediaCom der han sist var forhandlings- og mediedirektør.

– Jeg har lært masse nyttig i MTG-huset de siste to årene og nå gleder jeg meg stort til å komme tilbake til MediaCom-miljøet og få jobbe tettere med annonsørene igjen, sier Jakob Schjerven. Den nye stillingen er helt praktfull for en som meg uttaler Jakob begeistret.

– Jeg får lede en hel skokk med skikkelig bra folk, får spennende faglige utfordringer på løpende bånd og får en god dose næring til kremmerinstinktet mitt på toppen, på kundene i MediaComs vegne.

Jakob Schjerven hadde første arbeidsdag mandag 27. oktober og er godt i gang allerede!

Kontakt:
Ruben Søgaard,  920 37 548
Jakob Schjerven,  908 45 684