Hils på Geir Ellefsen, vår senior SEO-rådgiver

Geir Ellefsen er en nysgjerrig, analystisk og motivert senior SEO-konsulent hos MediaCom, som brenner for teknologi og digital markedsføring.

Publisert 19. november 2014

Geir er født og oppvokst i Trondheim og har bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Trønderen har alltid vært interessert i teknologi, og derfor ble et studie som fokuserte på samspillet mellom bedriftsutvikling og IT et naturlig valg for Geir.

Han startet sin karriere hos EDB Business Partner (nå Evry) rett etter studiene som IT-konsulent, men skjønte raskt at han ville jobbe med digital markedsføring. I 2009 var han så heldig å få et internship hos Lisa Myers i Verve Search i London. Etter det begynte han i Metronet som SEO-konsulent og var fagansvarlig der før han sluttet der sommeren 2014.

Geir gjør nå en glimrende jobb som SEO-konsulent hos MediaCom. Han jobber med flere spennende prosjekter, og på kundelisten har han blant annet IKEA, Matprat og Byggmakker.

– Det har vært mye å gjøre siden dag én, og det er morsomt. Den utviklingen som skjer nå gjør at dette er en veldig spennende tid å jobbe med organisk søk, og være en del av et byrå som tenker helhetlig og fremtidsrettet, sier Geir.