-Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Anne-Cecilie

Søk er med på å definere den digitale tilværelsen til våre kunder.

Publisert 11. februar 2015

Anne Cecilie har bodd i Australia i over 4 år, der hun tok en bachelor i business og hotellfag, og jobbet på Sheraton on the Park i Sydney etter utdannelsen. Etter et opphold på Thon hotell Opera i Oslo, reiste hun til Grenoble og tok mastergrad i markedsføring.

Språk er en stor del av hverdagen, og hun snakker engelsk med en anelse australsk uttale, fransk og er nybegynner i italiensk.

Hun har tidligere jobbet på restauranter ved siden av studiene og hatt vertinne jobb hos et eventselskap i Oslo.  De siste årene har hun jobbet med salg og markedsføring av brennevin hos Robert Prizelius.

Med en lidenskap for strender, alper og storbyer har utenlandsoppholdene vært helt fantastiske, og Australia vil alltid være et andre hjem med store mat og drikke opplevelser, herlige mennesker og deilig klima!

Anne Cecilie er nysgjerrig på alt som rører seg i den digitale verden, og gleder seg til å ta fatt på oppgavene hos MediaCom. -Jeg gleder meg til å komme i gang, og lære meg alt om hvordan søk er med på å definere den digitale tilværelsen til våre kunder, for å gjøre dem de mest synlige på nett, sier Anne Cecilie Hauge.