MediaCom med 5 av 10 jobber til finalen i MediaForums Mediepriser

Samtlige shortlistede MediaCom-caser gikk videre til Topp 5 i sine kategorier.

Publisert 6. oktober 2015

Fjorårets vinner i Strategi: IKEA og MediaCom med «Dårlig vær ingen hindring»

Etter at juryene har fått presentert de 10 casene som var shortlistet i kategoriene Strategi og Kreativitet, ble det klart at samtlige MediaCom-caser gikk videre til finalen i sine kategorier. Med andre ord har MediaCom 3 av 5 av de beste strategicasene, og 2 av årets beste kreativitetscaser.

MediaCom har igjen vist seg som Norges fremste mediebyrå når det gjelder utvikling og dokumentering av smarte og effektive mediajobber. MediaComs innsendte caser er rangert høyt, selv før premiene er delt ut på Mediaforum sin Høstkonferanse:

– De nominerte casene, sammen med flere andre caser vi sendte inn, viser at vi i MediaCom lykkes med våre mål om å være innovative og tilpasse innhold effektivt til målgrupper og kontaktpunkter. Det er fullt mulig å levere i toppklasse på alle parametere, så lenge man har de beste kundene og de flinkeste folka, forklarer Sten Bråthen, Strategidirektør i MediaCom.

Casene «Effektivt samspill gjennom kundereisen» for Apotek1» og «Fabialappen» som lanserte Skoda Fabia er nominert i Strategi, mens «Babyshop omfavner showrooming» er nominert i Kreativitet. «Hoff lar engasjerte kunder overbevise kjedene» for HOFF Potetmel er nominert i begge kategoriene!