Ståle Gjerset blir ny administrerende direktør i MediaCom

Publisert 21. november 2016

MediaCom har utnevnt Ståle Gjerset til ny administrerende direktør i MediaCom Norge. Han vil formelt ta over stillingen fra 1. desember, og tar da over etter Ruben Søgaard som startet i Finn.no 1. november.

Gjerset har de siste åtte årene vært kundedirektør og viseadministrerende direktør i MediaCom Norge, og sammen med resten av ledelsen har han bidratt til MediaComs suksess de siste årene.

I tillegg til gode relasjoner til MediaComs kunder, har også Gjerset god forståelse for MediaComs globale produkter, tjenester og nettverk. Før Ståle begynte i MediaCom hadde han blant annet ledende stillinger i BBDO, Telenor i Norge og Thailand og Lowe i Belgia.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på de spennende oppgavene som ligger foran oss. Heldigvis er det med et meget sterkt lederteam rundt meg, nesten 100 fantastiske kollegaer, et sterkt nettverk i Norden og internasjonalt, og ikke minst dyktige og spennende kunder som vi får gleden av å jobbe med hver eneste dag. Målet om å være Norges og Nordens ledende mediebyrå er noe som inspirerer meg hver eneste dag, og vi må hele tiden utvikle oss for å holde på denne posisjonen. Vi kommer til å fortsette jobben med å levere verdifull markeds- og forbrukerinnsikt, engasjerende innhold og helhetlig kommunikasjon til våre kunder, i fruktbart samarbeid med kundens øvrige samarbeidspartnere, sier Ståle.

Svært fornøyd toppledelse
GroupMs nordiske CEO, Jonas Hemmingsen, er svært fornøyd med at det er nettopp Gjerset som skal lede MediaCom videre.

– Etter en grundig prosess denne høsten er det godt å offisielt gi stafettpinnen videre til Ståle. Sammen med den øvrige ledelsen i MediaCom har Ståle bygget et av Norges sterkeste byråer – med stort talent og mange sterke relasjoner til norske annonsører. Ståle har alltid vært dedikert til jobben med våre kunders forretningsvirksomheter, og jeg er sikker på at han vil utvikle MediaCom i Norge videre med samme entusiasme og suksess, sier Hemmingsen.

Også MediaComs sjef for EMEA-regionen, Nick Lawson, roser den nye norske sjefen.

– MediaCom Norge spiller en sentral rolle i vårt globale nettverk, og Ståles utnevnelse gjør det mulig for oss ytterligere å forbedre og utvikle våre tjenester, samtidig som vi sikrer våre globale kunder tilgang til det talentet og den kreativiteten som finnes i Norge. Ståles forfremmelse understreker også vårt fokus på å gi muligheter til talenter i MediaCom, sier han.

MediaCom Norge ble rangert som Nordens beste byrå av WARC i 2015 og jobber med en rekke av Norges ledende selskaper og merker. Byrået har nærmere 100 ansatte og en omsetning på mer enn 1,1 mrd kroner.