MediaCom søker 2 SEO-konsulenter

Vi styrker vår satsing på SEO og søker to nysgjerrige SEO-konsulenter til vårt voksende team av markedsteknologer og SEO-konsulenter i MediaCom. Som SEO-konsulent vil du jobbe i et sterkt team som har fokus på digital innovasjon, strategi, forretningsutvikling og teknologi. Du vil få jobbe med noen av Norges mest spennende merkevarer, blant annet TINE, IKEA, Volkswagen, Byggmakker og Sparebank 1.

Publisert 2. oktober 2018

Vi ser etter deg som allerede har noen års erfaring med å jobbe med SEO, og forstår hva som skal til for å øke et nettsteds og merkevares organiske synlighet i søkemotorene. Sammen med resten av teamet vil du daglig arbeide med å styrke MediaCom sine kunder på SEO, og hjelpe deres digitale avdelinger med å forstå verdien av SEO. Du vil ha en viktig rolle inn mot kundeteamene i MediaCom, og sammen med medierådgivere og vår innholdsavdeling være med å legge det beste grunnlaget for rådgivning mot våre kunder. Du har selv ansvar for å strukturere arbeidsmengde og planlegge egen arbeidshverdag, og som SEO-konsulent i MediaCom vil du være i direkte dialog med våre kunder. Det er viktig at du evner å oversette tiltakene som anbefales til noe kunden forstår, slik at vi sammen med kunden kan gjennomføre løsningene og øke deres synlighet.

 

 

Noen av dine viktigste oppgaver og ansvarsområder:

  • Gjennomføring av SEO-analyser og konkurrent-analyser.
  • Gjennomføre workshops og innholdsplanlegging både internt og med kunde.
  • On-page optimalisering
  • Utvikle SEO-strategier for MediaComs kunder i samarbeid med kunderådgiver.
  • Sette sammen tilbud og prosjekter for innsalg til kunder.

 

Om deg:

  • 1-3 års erfaring med SEO-arbeid, enten i byrå eller på kundesiden.
  • God kunnskap om hvordan et nettsted henger sammen.
  • God kunnskap om analyseverktøy som Google Search Console, Google Analytics, Screaming Frog, SEM Rush etc.

 

Vi kan tilby en spennende stilling med mye ansvar og arbeid med kjente merkevarer, stort rom for faglig utvikling, et usedvanlig godt miljø og fine lokaler i Oslo sentrum. MediaCom har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Lønn etter avtale og snarlig tiltredelse.

Stillingen rapporterer til Head of Digital Innovation. Kontakt Mads Karlsen på mobil 909 79 978 for ytterligere informasjon. Søknadsfrist 21.10.2018. Intervjuer vil bli gjennomført fortløpende.

Send inn din søknad her.