Astrup Fearnley seminar 6.nov

Vi inviterer til seminar på Astrup Fearnley Museet! TID: Onsdag 6. november, kl. 08:30 - 13:30 Hold av datoen i kalenderen, fullstendig program kommer snart.

Publisert 7. oktober 2019

Astrup Fearnley seminaret er der vi i MediaCom ser fremover sammen med kundene våre. Det har i alle år handlet om data og Tech, men i år ser vi på noe som kanskje kommer til å påvirke markedsføringen mer enn data og tech.

Bærekraft er på alles lepper og i alle årsrapporter. Det er miljøvennlig emballasje og økologisk mat, grønne fond, resirkulerte møbler og klær, og ikke minst et grønnfarget kommunevalg.

På Astrup Fearnley vil du få høre noen av bedriftene som leder an i utviklingen. Og vi spør oss selv om hva dette økte fokuset på klima og bærekraft betyr for oss som markedsførere? Kan vi balansere fokus på vekst med bærekraft? Forbrukerne velger grønt og snakker varmt om miljøet, men vil de egentlig betale for det, eller redusere forbruket sitt? Er det først og fremst holdninger eller ser vi nå at også handlingene endrer seg?

Velkommen til en spennende og nyttig formiddag i vakre Kiefersalen!

Pris: 2100,-
GRATIS for MediaComs kunder!

 

Meld deg på her!