MediaCom søker Social Media Manager

Har du teft for sosiale medier og vil hjelpe kundene våre å skape verdier? Vi leter etter en person som er initiativrik, kunnskapsrik og lærevillig til vårt team. Hos oss vil du få ansvar for annonsering i sosiale medier for noen av Norges sterkeste merkevarer. Det betyr at du må like å ha stort ansvar, jobbe raskt og effektivt, og være en som ser muligheter på vegne av kundene.

Publisert 9. januar 2020

Du skal planlegge aktiviteter på vegne av våre kunder, gjennomføre, optimalisere og evaluere resultatene. Du må like å bruke tallene til å forklare hvordan en aktivitet har gitt resultater, både i sosiale medier alene, men spesielt sammen med andre mediekanaler og aktiviteter. 

Du har selv ansvar for å strukturere arbeidsmengde og planlegge egen arbeidshverdag. Det vil være stor variasjon i de daglige utfordringer og få dager vil være helt lik den forrige. Det er med andre ord en fordel å like variasjon, men samtidig ha evne å holde orden og ha oversikt over mange ulike prosjekter samtidig.

Som Social Media Manager i MediaCom vil du være i direkte dialog med våre kunder. Det forventes at du både er proaktiv og lydhør for tilbakemeldinger i denne dialogen.

Hva vi forventer av deg:

Å jobbe med sosiale medier i MediaCom betyr at du blir en sentral del av et av våre kundeteam. Det er forventet av deg at du evner å se sosiale mediers rolle som en del av en helhetlig markedsføring, og at du aktivt jakter synergier med andre mediekanaler for å skape effekter.

Kvalifikasjoner: 

 • Høy kunnskap om digitale medier generelt og sosiale medier spesielt.
 • Kunnskap om annonsering i sosiale medier.
 • Fordel med erfaring fra Facebook Business Manager, Snapchat business manager, Linkedin og Twitter.
 • God kompetanse i Excel og Powerpoint vil være en fordel.

Personlige egenskaper

 • Du ser løsninger og er proaktiv. 
 • Du er nysgjerrig på våre kunders forretning.
 • Du er strukturert og liker å planlegge.
 • Du liker å ha mange baller i lufta samtidig.
 • Du gjør det komplekse enkelt.
 • Du har kommersiell teft og ser etter muligheter på våre kunders vegne.
 • Du elsker å dele din kunnskap med de rundt deg.
 • Du er analytisk og ser lett sammenhenger.

Still gjerne spørsmål til Christian Olsen-Ruud eller Tord Sollie for mer informasjon om stillingen. 

Søk her! 

Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller løpende inn til intervjuer.