MediaCom henter fra Starcom, Vizeum og Egmont

Karoline Høsflot Næss fra Vizeum, Maja Danielsen fra StarCom og Siri Svae fra Egmont er ansatt som henholdsvis Media Lead, Senior Social Media Manager og Audio Visual Manager. Martine Hanstad er ansatt som Social Media Manager, men var dessverre opptatt på annet hold da bildet skulle tas.

Publisert 28. august 2020

Nyansatte Mediacom

– Vi går en veldig spennende høst i møte med nye kunder og høy fart i butikken. Etter en litt uforutsigbar vår er det da ekstra fint å kunne ønske velkommen til fire så dyktige medarbeidere, sier Britt Skjeppestad, CEO i MediaCom. De kommer med erfaring og fagkompetanse som gjør oss enda bedre rustet for å utvikle både våre kunder og oss selv videre.

Strategisk valg
– Jeg har de siste årene jobbet med sosiale medier i Starcom og før det med medieanalyse hos M-brain. Jeg har sett mye bra caser og problemløsninger fra MediaCom som gjorde dem til en attraktiv arbeidsgiver. Her er det i tillegg en utrolig spennende kundeportefølje. Veien var derfor kort da det dukket opp en mulighet for å jobbe mer strategisk innenfor faget sosiale medier hos Mediacom. Å starte midt i Covid-19 med hjemmekontor har gått over all forventning, men det skal bli deilig å treffe og bli ordentlig kjent med nye kollegaer utover høsten sier Maja Danielsen.

Karoline Høsflot Næss starter i nyopprettet stilling som Media Lead og har med seg mye verdifull erfaring fra samme stilling i Vizeum, der hun har jobbet i 7 år. – Å starte i ny jobb når vi alle sitter på hjemmekontor har definitivt vært utfordrende, men jeg har kommet raskt inn i prosjektene og synes det har gått overraskende bra. Jeg hadde hørt mye bra om Mediacom og jeg visste at her er det mange spennende merkevarer å jobbe med som matcher den erfaringen jeg har med meg. Jeg gleder meg til høsten og håper vi får jobbe enda mer sammen på kontoret.

Høyt på ønskelisten
Siri Svae kommer fra rollen som Key Account Manager i Egmont Publishing og har jobbet tett på både kunder og mediebyråer, og på tvers av alle Egmont sine mediekanaler. – Jeg har jo gått ut og inn av dørene hos MediaCom i mange år og Mediacom har alltid stått høyt på min ønskeliste, med flinke folk og spennende kunder! Det blir ekstra gøy å få brukt denne kompetansen i en litt annen rolle ved mediebordet.

Martine Hanstad er nyutdannet masterstudent og har også brukt studietiden til å bygge kompetanse som digital rådgiver hos Cloud Media Service. – Det jeg likte spesielt godt med MediaCom var selskapets innovative og fremtidsrettede tankegang. Det er høyt fokus på utvikling og kunnskapsdeling, både for ansatte og for kunder. Det motiverte meg veldig. Å starte i ny jobb med hjemmekontor har vært en litt annerledes inngang til en jobb, men det har også gitt gode muligheter til læring og til å ta ansvar.

 

Lise Regine Kristensen, Business Director
lise.kristensen@mediacom.no